Pieffers Kleinbouw @ Sanitair, opgericht in april 2005 is een eenmanszaak die zich vooral richt op de particuliere markt. Het bedrijf heeft zich inmiddels gespecialiseerd in onder meer schilder- en onderhoudswerkzaamheden.  In de lente en de zomer zijn we veel buiten aan het werk. Al vele panden in en rond Zutphen zijn in de verf gezet. Ook panden met een nokhoogte van 10 meter vormen geen probleem.  Met professionele lak wordt uw pand weer keurig in de glans gezet.

Een offerte wordt nauwkeurig aan de hand van genomen foto’s gemaakt.  Zo ontvangt u een eerlijke prijsopgave en weet u waar u aan toe bent. Elke kleur kan worden geleverd, heeft u een code dan hebben wij de kleur.  Indien nodig worden, uiteraard in overleg,  beschadigde en rotte houtdelen vervangen. Met name op het gebied van boeidelen en deklatten kunnen wij veel betekenen.

Een ander specialisme is het sanitairgebied. Al verschillende badkamers en toiletten zijn door Pieffers Kleinbouw geplaatst en afgeleverd. Het installatiewerk wordt met flexibele leidingen dichtgeperst en na het tegelwerk van vloer en wand, wordt het sanitair geplaatst. Dit werk wordt meestal gedaan in de herfst en de winter.

 2 specialismen maar uiteraard ook zolderverbouwingen, isolatie, dakramen en nog veel meer.

Een mailtje is verdoende en we neem contact met u op en samen overleggen we wat te doen.

 Piefferskleinbouw,  een vertrouwd adres met een eerlijke prijs voor mensen met een gewone portemonnee.

©2023 Esyst NL met Emaganda keurmerk